8 parça tavuk eti
1 adet soğan
3-4t diş sarmısak
3 çorba kaşığı limon suyu
3 çorba kaşığı sirke
sıvı yağ
kekik
3 adet defne yaprağı
kırmızı pul biber
ketçap
tuz, karabiber
HAZIRLANIŞI1 adet soğan
3-4t diş sarmısak
3 çorba kaşığı limon suyu
3 çorba kaşığı sirke
sıvı yağ
kekik
3 adet defne yaprağı
kırmızı pul biber
ketçap
tuz, karabiber
8 parça tavuğu payreks bir kaba dizin. Bir tencerede sıvıyağ ile ince kıyılmış soğanı, sarmısağı, sirkeyi, limon suyunu, tuzu, karabiberi, kekiği, defne yaprağını, kırmızı pul biberi ve ketçabı bir buçuk su bardağı su ile iyice kaynatın.
Hazırladığınız bu karışımı, tavukların üzerine döküp, alüminyum folyo ile kaplayın. Orta derecedeki fırında 60 dakika pişirin.Yemeğiniz hazır afiyet olsun ..
Hazırladığınız bu karışımı, tavukların üzerine döküp, alüminyum folyo ile kaplayın. Orta derecedeki fırında 60 dakika pişirin.Yemeğiniz hazır afiyet olsun ..
gununyemektarifleri.com'dan alıntıdır
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder