Kağıt Kebabı
MALZEMELER
500 Gram Kuşbaşı Kuzu Eti
13 Adet arpacık soğan
1 Su Bardağı Ayıklanmış Bezelye
2 Adet Patetes
2 Adet Sivribiber
2 Adet Havuç
2 Y. Kaşığı Tereyağı
Tuz , Karabiber , Kekik , Maydanoz ,
Yağlı Kağıt
HAZIRLANIŞI
Bir tencerede
tereyağını eritip kuşbaşı etleri kavurun.Soğan,kekik,karabiber ve tuzunu da
koyup soğanların rengi pembeleşinceye kadar kısık ateşte biraz su ilave ederek
etler yumuşayana kadar kavurun.Küp şeklinde doğranmış havuç,patates,sivriber ve
bezelyeyi ekleyip biraz daha karıştırın.Kağıtları dörde bölüp
yağlayın.Kağıtların içlerine birer kişilik hazırladığınız malzemeden
koyun.Kağıdın kenarlarını birleştirip paket yapın.Kapaklı bir fırın kabında 1
saate kadar orta ısıda pişirin.Maydanoz ile süsleyip servis edebilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder