31 Ağustos 2012 Cuma

Kağıt Kebabı



MALZEMELER


500 Gram Kuşbaşı Kuzu Eti


13 Adet arpacık soğan


1 Su Bardağı Ayıklanmış Bezelye


2 Adet Patetes


2 Adet Sivribiber


2 Adet Havuç


2 Y. Kaşığı Tereyağı


Tuz , Karabiber , Kekik , Maydanoz ,


Yağlı Kağıt



HAZIRLANIŞI


Bir tencerede tereyağını eritip kuşbaşı etleri kavurun.Soğan,kekik,karabiber ve tuzunu da koyup soğanların rengi pembeleşinceye kadar kısık ateşte biraz su ilave ederek etler yumuşayana kadar kavurun.Küp şeklinde doğranmış havuç,patates,sivriber ve bezelyeyi ekleyip biraz daha karıştırın.Kağıtları dörde bölüp yağlayın.Kağıtların içlerine birer kişilik hazırladığınız malzemeden koyun.Kağıdın kenarlarını birleştirip paket yapın.Kapaklı bir fırın kabında 1 saate kadar orta ısıda pişirin.Maydanoz ile süsleyip servis edebilirsiniz.

www.gununyemektarifleri.com dan alıntıdır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder