6 Eylül 2012 Perşembe

Isırgan Otlu Ege Çorbası

Isırgan Otlu Ege Çorbası
Malzemeler
•    6 adet arpacık soğan
•    2 demet ısırgan otu
•    4 çorba kaşığı zeytinyağı
•    2 çorba kaşığı krema
•    2 su bardağı sebze suyu
•    1 çorba kaşığı tereyağı
Yapılışı
1.  Isırgan otlarını ince ince kıyın.
2.  Tencereye zeytinyağını ekleyin ve ısırgan otlarını ve arpacık soğanlarını bu yapda soteleyin.
3.  Üzerine sebze suyunu ekleyip 10 dakika kaynatın.
4.  Zeytinyağı, tereyağı ve kremayı ekleyip karıştırarak ocaktan alın.
5.  Hazırladığınız çorbayı kaselere paylaştırın.
6.  Üzerini haşlanmış yumurta ve ince kıyılmış taze soğanlarla süsleyerek servis edin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder