MALZEMELER:
1 paket margarin
1 paket vanilya
3,5, kaşık toz şeker
1 su bardağı kırılmış fındık
alabildiğince un
üzeri için pudra şekeri ve tarçın
1 paket vanilya
3,5, kaşık toz şeker
1 su bardağı kırılmış fındık
alabildiğince un
üzeri için pudra şekeri ve tarçın
HAZIRLANIŞI
unun ortasını havuz
biçiminde açalım.bütüm malzemeleri içine koyup kulak memesi yumuşaklığında bir
hamur elde edelim.ceviz büyüklüğünde yuvarladığımız hamur parçalarını tepsiye
dizelim.175 derece fırında pembeleşene kadar pişirelim.pişen kurabiyeleri
sıcakken tarçın ve pudra şekerli karışımda yuvarlayalım. afiyet olsun www.gununyemektarifleri.com dan alıntıdır
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder