Malzemeler
Yarım Kilo Somon Balığı
3 Tane Yeşil Biber
4 Tane Domates
2 Diş Sarımsak
2 Tane Taze Defne Yaprağı
1 Tane Limon
1 Kase Mantar
Tane Karabiber
Zeytinyağı
Tuz
Kaşar Peyniri
1 Tutam Maydanoz
3 Tane Yeşil Biber
4 Tane Domates
2 Diş Sarımsak
2 Tane Taze Defne Yaprağı
1 Tane Limon
1 Kase Mantar
Tane Karabiber
Zeytinyağı
Tuz
Kaşar Peyniri
1 Tutam Maydanoz
Hazılanışı
İlk önce balıkları güzel bir şekilde ayıklayın ve yıkayın .Ayıkladığınız balığı ve mantarları küp küp doğrayın. Tavaya sıvıyağ dökün ve balığı alın. Biraz kavurduktan sonra mantarı ekleyin. Biberleri doğrayın ve tavaya koyun. Domateslerin kabuklarını soyun, doğrayın ve tavaya koyun. Tavada pişirdikten sonra güveçe alın Üzerine sarımsak, defne yaprağı, tane karabiber ve tuz ekleyin. Limonu dilimleyip kenarlarına yerleştirin.Üzerine kaşar peyniri rendeleyip koyun. Önceden ısıtılmış 190 derecelik fırında 5 dakika kadar pişirin. Balığınız servise hazırdır. Afiyet olsun
gununyemektarifleri.com'dan alıntıdır
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder